Måndag
Grillad entrecote med grönpepparsås och rostad delikatesspotatis samt blomkål och broccoli
Smörstekt flundrafilé med en kall dill och myntasås, brynt grönkål och kokt potatis samt citron
Tisdag
Raggmunk med knaperstekt fläsk och rårörda lingon
Stekt fläsk med löksås och kokt potatis samt rotfrukter
Pocherad torskfilé med ägg och persiljesås samt kokt potatis och picklad morot
Onsdag
Biff stroganoff med gröna ärtor och smetana samt buljongkokt ris
Tagliatelle med kantareller och babyspenat samt tryffelsås och grana padano
Torsdag
Köttfärslimpa med gräddsås och rårörda lingon samt pressgurka och potatispuré
Panerad kummelfilé med vitvinssås och brynt svamp samt persiljesvängd potatis och citron
Fredag
Fläskschnitzel med rödvinssky, ört och vitlökskräm samt stekt potatis och höstgrönt
Saffransdoftande fisk och skaldjursgryta med rotsaker, fänkål, aioli och dill
Veckans Vegetariska
Grönsaksmoussaka på Tybbles vis med tomatsallad och ris
Veckans tips
Grillad ryggbiff med tomatsallad och bearnaisesås samt pommes frites 239:-
Varje dag på Tybble:
Pizza 129:-/134:-
Kebab/Gyros 129:-/134:-
Sallader 129:-/134:-
Sorry, the comment form is closed at this time.