Måndag
Rapsstekt kycklingfilé med cidersås och buljongkokt ris samt fänkål och morot
Stekt flundrafilé med hummersås och sugar snaps samt dill, räkor och kokt potatis
Tisdag
Raggmunk med knaperstekt fläsk och rårörda lingon
Stekt fläsk med löksås och kokt potatis
Ångad torskfilé med dillsås och brynt svamp samt smörsvängd potatis
Onsdag
Het högrevsgryta med rödvin, lök, morot och chili samt gräddfil och rostad potatis
Salsicciapasta tortiglioni med tomatsås och citronsmetana samt nyriven grana padano
Torsdag
Tybbles nötfärsbiff med vår tomat och mangosalsa samt en ört och ramslökskräm och stekt potatis
Panerad spätta med skarpsås och ångad blomkål med morot samt kokt potatis
Fredag
Schnitzel med rödvinssky och chilibearnaisé samt ugnsbakad potatis och sommargrönt
Fiskgryta med blåmusslor, fänkål och rotfrukter samt dill och aioli
Veckans Vegetariska
Halloumisallad med bulgur, granatäpple och picklad lök samt caesardressing
Veckans tips
Grillad ryggbiff med tomatsallad och bearnaisesås samt pommes frites
229:-
Varje dag på Tybble:
Pizza 124:-/129:-
Kebab/Gyros 124:-/129:-
Sallader 124:-/129:-
Sorry, the comment form is closed at this time.