Måndag
Coq au vin, kyckling, bacon, syltlök, champinjoner, rödvin och potatispuré
Halstrad laxfilé med citrushollandaisé och chili, fänkål och örter samt citron och dillkokt potatis
Tisdag
Raggmunk med knaperstekt fläsk och rårörda lingon
Stekt fläsk med sirapspetsad löksås och kokt potatis
Ångad torskfilé med gräslökssås och rotfruktsjulienne samt kokt potatis och citron
Onsdag
Tybbles chili på högrev med smetana och bönmix samt buljongkokt ris
Krämig pesto linguine med parmachips och rostade pinjenötter samt ruccola
Torsdag
Pannbiff med lök och skysås samt rårörda lingon, pressgurka och stekt potatis
Panerad flundra med räkor, örter och chili samt en ljummen potatissallad och citronkräm
Fredag
Helstekt fläskfilé med choronsås och madeirasky samt säsongens gröna och råstekt potatis
Havets Wallenbergare med brynt smör, gröna ärtor och rårörda lingon samt potatispuré
Veckans Vegetariska
Halloumiburgare med svartpepparmajo, sallad, tomat, picklad lök och pommes frites
Tips från grillen:
Grillad ryggbiff med tomatsallad och bearnaisesås samt pommes frites
198:-
Varje dag på Tybble:
Pizza 109:-/114:-
Kebab/Gyros 109:-/114:-
Sallader 109:-/114:-
Sorry, the comment form is closed at this time.